Karbantartás

A rendszeres és szakszerű karbantartással szavatolható az üzemeltett berendezések és rendszerek hosszantartó energiatakarékos és folyamatos működtetetése. A Sonnerus Kft automatizálási szakembereinek sok éves tapasztalata szavatolja, hogy mind az általunk mind külsős cégek által telepített épület automatikai rendszereket nagy biztonsággal tudjuk karbantartani.

Cégünk lehetőséget biztosít eseti karbantartás rendelésére, amely keretében a rendszer felmérését követően, annak elemeinek és funkcióinak tesztelése, esetleges hibáinak diagnosztizálása, illetve javítása, cseréje történik.

A szolgáltatásaink között megtalálható rendszeres éves, féléves és negyedéves karbantartás, mely segítségével szavatolni tudjuk az egész éves zavartalan üzemeltetést.

Egyedi igények esetén szervízcsapatunk heti 7 nap, napi 24 órában áll partnereink rendelkezésére, mely keretében vállaljuk, hogy telefonon keresztül azonnali segítséget nyújtunk, illetve a hibabejelentéstől számítva, a szerződésben rögzített időtartamon belül, a hibaesemény helyszínre kiszállunk és megkezdjük a hiba elhárítását.

A karbantartással kapcsolatos kérdéseit, ajánlatkérését szívesen fogadjuk az ajanlat@sonnerus.hu email címen.