Épületfelügyelet

Az épületfelügyelet általános bemutatása:

Az épületfelügyeleti rendszer a modern kor épület üzemeltetési kihívásaira adott válasz. A legtöbb esetben egy keretrendszer, mely összefogja, megjeleníti, naplózza a vele összekapcsolt (általában gépészeti) rendszereket, mind ezt úgy, hogy a kezelőszemélyzet számára egy intuitív, könnyen tanulható és használható, számos módon és eszközön megjeleníthető felületet biztosít.

Az előnyei:

Használatával optimalizálható az épület mind beruházási mind üzemeltetési költségei. Beruházási oldalról redukálható a szükséges vezérlőrendszerek és azok összehangolásához szükséges berendezések száma. Üzemeltetési oldalról csökkenthető az üzemeltetéshez szükséges létszám, továbbá optimalizálható az energia felhasználása az épületnek.

A felügyelet lehetőséget teremt a szerviz igények anyagi és eszközbéli tervezhetőségének, így csökkentve a kockázatát a nem várt problémák kialakulásának, és az ezekből adódó működési nehézségeknek, termelés kieséseknek. A váratlan akadályok gyors és hatékony leküzdésében jelentős szerephez jut a rendszer azon tulajdonsága, hogy alkalmas a hiba feltárására helyszíni diagnosztizálás nélkül, akár a világ bármelyik pontjáról, így az elhárításért felelős személyzet felkészülten tudja megkezdeni a javítást, ezzel időt és pénzt spórolva.

A MacroOperator előnyei:

A MacroOperator lehetővé teszi egyedi személyre szabott vizuális elemek megjelenítését, így szabva az adott projektre az épületfelügyelet megjelenését, amely nem csak a megjelenő felület attraktivitását növeli, hanem elősegíti a rendszerek könnyű beazonosíthatóságát, mely így hozzájárul a rendszer egyszerű, gyors és hatékony működtetéséhez.

A piacon fellelhető egyéb épületfelügyeleti rendszerrel ellentétben a MacroOperátor nem jár licenc vásárlási kötelezettséggel, ezáltal kötetlen mennyiségű adatpont, felhasználó, trendelt változó és kommunikációs protokoll deklarálható, illetve implementálható a rendszerbe.

A keretrendszer szabad kezet biztosít a mentett változók egyedi kombinálhatóságának ezzel lehetőséget biztosítva a személyre szabott feladat orientált grafikonok és görbék létrehozásának.

A MacroOperator az épületfelügyelet megjelenítéséhez a modern web fejlesztés eszközeit használja, ezáltal szavatolva az intuitív könnyed multiplatformitást. Ennek köszönhetően a kezelőszemélyzet szabadon választhat a körülményeknek és ergonómiai igényeknek megfelelően a személyi számítógép tablet vagy akár a mobil telefonos használat között, ami egyben azt is jelenti, hogy a kezelőfelület adaptívan képes alkalmazkodni az adott kijelző mért és beviteli módozatokhoz.

A MacroOperator széles körben támogatja a felhasználók adott tartalomhoz történő hozzáférésének diverzifikációját, ezzel segítve az üzemeltetői jogosultsági körök kialakítását, amely elősegíti az ellenőrzött rendszerek átlátható működtetését, és egyben szavatolja azok biztonságos felügyeletét az illetéktelen vagy véletlenszerű beavatkozásoktól mentesen.

Megjelenítés:

Nagyításhoz kattintson a képre!